úvodní stránka

DENNÍ MENU RESTAURACE U BADINŮ

pondělí  18.2.

    Polévka: Uzená s kroupami (1,9)  
I. 120 g Smažený sýr Gouda se šunkou, vařený brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10) 94,-
II. 150 g Vepřové karé s fazolovými lusky, česnekem a anglickou slaninou, italský chléb (1,3,7) 94,-
IlI. 300 g Germknödel (velký kynutý knedlík plněný povidly) ve vanilkovém šodó, sypané mákem (1,3,7) 95,-
IV. 300 g Ledový salát spojený Ceasar dresinkem, kuřecí steak (130g), restované kousky pancetty, parmazán, bylinkové krutóny, opečené toasty (1,3,4,7) 99,-
V. 150 g Hovězí ořech se šípkovou omáčkou, špekový knedlík (1,3,7) 119,-

úterý  19.2.

    Polévka: Zeleninová s fenyklem (1,9)  
I. 150 g Vepřové výpečky, červené zelí, houskové knedlíky (1) 96,-
II. 420 g Boloňské špagety se strouhaným eidamem (1,7,9) 92,-
IlI. 300 g Germknödel (velký kynutý knedlík plněný povidly) ve vanilkovém šodó, sypané mákem (1,3,7) 95,-
IV. 300 g Ledový salát spojený Ceasar dresinkem, kuřecí steak (130g), restované kousky pancetty, parmazán, bylinkové krutóny, opečené toasty (1,3,4,7) 99,-
V. 150 g Hovězí ořech se šípkovou omáčkou, špekový knedlík (1,3,7) 119,-

středa 20.2.

    Polévka: Kapustová ovoněná zauzenou slaninou (1,9)  
I. 150 g Hovězí kližka dušená na kořenové zelenině a červeném víně, bramborová kaše (7,9) 96,-
II. 150 g Kuřecí prsní steak "Caprese", petrželková rýže (7) 94,-
IlI. 300 g Germknödel (velký kynutý knedlík plněný povidly) ve vanilkovém šodó, sypané mákem (1,3,7) 95,-
IV. 300 g Ledový salát spojený Ceasar dresinkem, kuřecí steak (130g), restované kousky pancetty, parmazán, bylinkové krutóny, opečené toasty (1,3,4,7) 99,-
V. 150 g Hovězí ořech se šípkovou omáčkou, špekový knedlík (1,3,7) 119,-

čtvrtek  21.2.

    Polévka: Drůbeží krémová (1,7,9)  
I. 150 g Mix gril (přírodní plátek kuřecích prs a vepřové pečeně) podlévaný vlastním výpekem, dušená rýže, okurkový salátek 96,-
II. 420 g Slovenské halušky s brynzou a vypraženým špekem (1,3,7) 92,-
IlI. 300 g Germknödel (velký kynutý knedlík plněný povidly) ve vanilkovém šodó, sypané mákem (1,3,7) 95,-
IV. 300 g Ledový salát spojený Ceasar dresinkem, kuřecí steak (130g), restované kousky pancetty, parmazán, bylinkové krutóny, opečené toasty (1,3,4,7) 99,-
V. 150 g Hovězí ořech se šípkovou omáčkou, špekový knedlík (1,3,7) 119,-

pátek  22.2.

    Polévka: Žampionová (1,7,9)  
I. 150 g Ražničí z vepřového karé prokládané cibulí a anglickou slaninou, studená barbecue omáčka, extra tenké hranolky 96,-
II. 1 ks Pečená kuřecí čtvrtka s bylinkovou nádivkou, dušená rýže, okurkové řezy (1,3,7) 94,-
IlI. 300 g Germknödel (velký kynutý knedlík plněný povidly) ve vanilkovém šodó, sypané mákem (1,3,7) 95,-
IV. 300 g Ledový salát spojený Ceasar dresinkem, kuřecí steak (130g), restované kousky pancetty, parmazán, bylinkové krutóny, opečené toasty (1,3,4,7) 99,-
V. 150 g Hovězí ořech se šípkovou omáčkou, špekový knedlík (1,3,7) 119,-
       
    Polední menu podáváme od 11,00 - 15,00 hodin.  

Tip týdne 18.2. - 22.2. 2019 

  120 g Filet z norského lososa, smetanový listový špenát, šťouchané brambory s cibulkou a máslem (4,7) 139,-
    Tip týdne podáváme bez polévky  
    Pokud si přejete dostávat týdenní menu do Vaší mailové schránky, zaregistrujte  
    se prosím na našem webu: www.ubadinu.cz  
 Další 

Copyright 2019, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz