úvodní stránka

DENNÍ MENU RESTAURACE U BADINŮ

pondělí  19.8.

 Polévka: Tomatová s bazalkou (1)
I.150 gSteak z vepřové kotlety se sázeným vejcem, hranolky, tatarská omáčka (3,10)98,-
II.420 gŠpagety s parmazánovou omáčkou a krůtími kousky, ochucená rukola (1,3,7)96,-
IlI.275 gBramborové šišky s opraženou perníkovou strouhankou a rozpuštěným máslem (1,3)95,-
IV.300 gTrhaný listový salát s Parmskou sušenou šunkou, cherry rajčátky, ochucené bylinkovým pestem, opečené toasty (1,3,7)99,-
V.1 ksPšeničná tortilla s anglickým roastbeefem, grilovanými paprikami a rajčaty, ledovým salátem, hořčičný dresink (1,7,10)135,-

úterý  20.8.

 Polévka: Čočková s mrkví (1,9)
I.150 gVídeňské hovězí roštěnky s vlastním výpekem a rýží basmati (1)99,-
II.150 gKuřecí prsa plněná sušeným špekem, švestková omáčka demi-glace, šťouchané brambory s jarní cibulkou (7,9)98,-
IlI.275 gBramborové šišky s opraženou perníkovou strouhankou a rozpuštěným máslem (1,3)95,-
IV.300 gTrhaný listový salát s Parmskou sušenou šunkou, cherry rajčátky, ochucené bylinkovým pestem, opečené toasty (1,3,7)99,-
V.1 ksPšeničná tortilla s anglickým roastbeefem, grilovanými paprikami a rajčaty, ledovým salátem, hořčičný dresink (1,7,10)135,-

středa 21.8.

 Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)
I.150 gBavorský karbenátek (mix vepřové a hovězí, šunka, sýr), bramborová kaše, okurkové řezy (1,3,7)98,-
II.150 gKuřecí steak na citrónovém tymiánu s houbovým rizotem, rukolový salátek (7)98,-
IlI.275 gBramborové šišky s opraženou perníkovou strouhankou a rozpuštěným máslem (1,3)95,-
IV.300 gTrhaný listový salát s Parmskou sušenou šunkou, cherry rajčátky, ochucené bylinkovým pestem, opečené toasty (1,3,7)99,-
V.1 ksPšeničná tortilla s anglickým roastbeefem, grilovanými paprikami a rajčaty, ledovým salátem, hořčičný dresink (1,7,10)135,-

čtvrtek  22.8.

 Polévka: Česnečka s krutóny (1,3,9)
I.150 gZnojemská hovězí pečeně s jasmínovou rýží (1,10)98,-
II.420 gTagliatelle "PROSCIUTO CRUDO" (parmská šunka, žampiony, smetana, bazalka, parmazán) (1,3,7)96,-
IlI.275 gBramborové šišky s opraženou perníkovou strouhankou a rozpuštěným máslem (1,3)95,-
IV.300 gTrhaný listový salát s Parmskou sušenou šunkou, cherry rajčátky, ochucené bylinkovým pestem, opečené toasty (1,3,7)99,-
V.1 ksPšeničná tortilla s anglickým roastbeefem, grilovanými paprikami a rajčaty, ledovým salátem, hořčičný dresink (1,7,10)135,-

pátek  23.8.

 Polévka: Gulášovka (1,9)
I.150 gKrůtí smaženky jemně česnekované, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)99,-
II.300 gPečené vepřové koleno bez kůže a kosti s pikantními fazolemi, jarní cibulka, chléb (1) 98,-
IlI.275 gBramborové šišky s opraženou perníkovou strouhankou a rozpuštěným máslem (1,3)95,-
IV.300 gTrhaný listový salát s Parmskou sušenou šunkou, cherry rajčátky, ochucené bylinkovým pestem, opečené toasty (1,3,7)99,-
V.1 ksPšeničná tortilla s anglickým roastbeefem, grilovanými paprikami a rajčaty, ledovým salátem, hořčičný dresink (1,7,10)135,-
 Polední menu podáváme od 11,00 - 15,00 hodin.

Tip týdne 19.8. - 23.8. 2019 

150 gVepřová líčka na kořenové zelenině, batátové pyré (7,9)139,-
 Tip týdne podáváme bez polévky
 Pokud si přejete dostávat týdenní menu do Vaší mailové schránky, zaregistrujte
 se prosím na našem webu: www.ubadinu.cz
 Další 

Copyright 2019, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz