úvodní stránka

DENNÍ MENU RESTAURACE U BADINŮ

pondělí  10.12.

 Polévka: Kulajda (1,7,9)
I.200 gSmažené žampiony s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou (1,3,7)94,-
II.150 gKuřecí stehenní řízky s bylinkami a hořčicí, divoká rýže (10)92,-
IlI.300 gDukátové buchtičky s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7)92,-
IV.300 gTrhané salátové listy s podušenou šalotkou a sušenými švestkami na bílém víně, 130g kuřecí prsní steak, olivový olej, opečené toasty (1,3,7)99,-
V.180 gKuřecí prsní steak na medové kukuřici s chilli papričkou, šťouchané brambory se šalotkou a máslem (7)115,-

úterý  11.12.

 Polévka: Slepičí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)
I.150 gSegedínský guláš s houskovým knedlíkem (1)94,-
II.150 gDrůbeží kousky marinované v sójové omáčce Hoi-sin s bambusovými výhonky, podávané na těstovinách linguine (1,6,9)92,-
IlI.300 gDukátové buchtičky s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7)92,-
IV.300 gTrhané salátové listy s podušenou šalotkou a sušenými švestkami na bílém víně, 130g kuřecí prsní steak, olivový olej, opečené toasty (1,3,7)99,-
V.180 gKuřecí prsní steak na medové kukuřici s chilli papričkou, šťouchané brambory se šalotkou a máslem (7)115,-

středa 12.12.

 Polévka: Hrstková (1,9)
I.150 gČevabčiči s hořčicí a krájenou cibulí, mačkané brambory s máslem (1,7,10)92,-
II.150 gDrůbeží kousky na paprice s těstovinami-penne (1,3,7)89,-
IlI.300 gDukátové buchtičky s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7)92,-
IV.300 gTrhané salátové listy s podušenou šalotkou a sušenými švestkami na bílém víně, 130g kuřecí prsní steak, olivový olej, opečené toasty (1,3,7)99,-
V.180 gKuřecí prsní steak na medové kukuřici s chilli papričkou, šťouchané brambory se šalotkou a máslem (7)115,-

čtvrtek  13.12.

 Polévka: Zeleninová s drcenými rajčaty a bílými fazolemi (1,7,9)
I.150 gKovářská kotleta (cibule,slanina, sýr), šťouchaný brambor s máslem (7)94,-
II.150 gKachní játýrka na červeném víně a anglické slanině, kulatozrnná rýže(1)92,-
IlI.300 gDukátové buchtičky s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7)92,-
IV.300 gTrhané salátové listy s podušenou šalotkou a sušenými švestkami na bílém víně, 130g kuřecí prsní steak, olivový olej, opečené toasty (1,3,7)99,-
V.180 gKuřecí prsní steak na medové kukuřici s chilli papričkou, šťouchané brambory se šalotkou a máslem (7)115,-

pátek  14.12.

 Polévka: Šumavská bramboračka (1,7,9)
I.150 gSmažený kuřecí řízek, lehký bramborový salát bez majonézy (1,3,7,9)94,-
II.150 gMarinované hovězí nudličky STIFADO s dýňovým pyré (1,7)94,-
IlI.300 gDukátové buchtičky s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7)92,-
IV.300 gTrhané salátové listy s podušenou šalotkou a sušenými švestkami na bílém víně, 130g kuřecí prsní steak, olivový olej, opečené toasty (1,3,7)99,-
V.180 gKuřecí prsní steak na medové kukuřici s chilli papričkou, šťouchané brambory se šalotkou a máslem (7)115,-
 Polední menu podáváme od 11,00 - 15,00 hodin.

Tip týdne 10.12. - 14.12. 2018 

500 gVykostěné vepřové koleno s kůží dopékané v barbecue marinádě, delikates hořčice, kozí rohy, smetanový křen, chléb (1,6,10)129,-
 Tip týdne podáváme bez polévky
 Pokud si přejete dostávat týdenní menu do Vaší mailové schránky, zaregistrujte
 se prosím na našem webu: www.ubadinu.cz
 Další 

Copyright 2018, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz