úvodní stránka

DENNÍ MENU PIVNICE U BADINŮ

pondělí  23.11.

    Polévka: Kuřecí vývar s masem a těstovinovou rýží (1,3,9)  
I. 1 ks Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7) 105,-
II. 150 g Nudličky z vepřové panenky na kari s česnekem, jasmínová rýže (1) 109,-
IlI. 300 g Domací lívance s Mascarpone a tvarohem, drcené vlašské ořechy a javorový sirup (1,3,7) 105,-
IV. 300 g Trhaný listový salát s kousky uzeného lososa (50g), hořčičný dresink s koprem a medem, limetka, opečené toasty (1,3,4,7,10) 109,-
V. 150 g "Cmunda" (plátek uzeného s kysaným zelím podávaný v bramborákové placce) (1,7) 119,-

úterý  24.11.

    Polévka: Kmínová (1,3,9)  
I. 150 g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky (1,7,9) 115,-
II. 150 g Kuřecí prsní steak v Argentínském koření, farmářské hranolky, studená barbecue omáčka 109,-
IlI. 300 g Domací lívance s Mascarpone a tvarohem, drcené vlašské ořechy a javorový sirup (1,3,7) 105,-
IV. 300 g Trhaný listový salát s kousky uzeného lososa (50g), hořčičný dresink s koprem a medem, limetka, opečené toasty (1,3,4,7,10) 109,-
V. 150 g "Cmunda" (plátek uzeného s kysaným zelím podávaný v bramborákové placce) (1,7) 119,-

středa 25.11.

    Polévka: Boršč (1,7,9)  
I. 150 g Staročeská vepřová plec pečená na pivě s máslovou bramborovou kaší, zelný salátek s koprem (7) 109,-
II. 350 g Lasagne Quattro formaggi, bazalkové pesto (1,3,7) 109,-
IlI. 300 g Domací lívance s Mascarpone a tvarohem, drcené vlašské ořechy a javorový sirup (1,3,7) 105,-
IV. 300 g Trhaný listový salát s kousky uzeného lososa (50g), hořčičný dresink s koprem a medem, limetka, opečené toasty (1,3,4,7,10) 109,-
V. 150 g "Cmunda" (plátek uzeného s kysaným zelím podávaný v bramborákové placce) (1,7) 119,-

čtvrtek  26.11.

    Polévka: Francouzská cibulačka zjemněná bílým vínem (9)  
I. 150 g Hovězí ragů na červeném víně, těstoviny penne (1,3,9) 115,-
II. 420 g Rizoto s kuřecím masem a listovým špenátem, sypané strouhaným parmazánem (7) 105,-
IlI. 300 g Domací lívance s Mascarpone a tvarohem, drcené vlašské ořechy a javorový sirup (1,3,7) 105,-
IV. 300 g Trhaný listový salát s kousky uzeného lososa (50g), hořčičný dresink s koprem a medem, limetka, opečené toasty (1,3,4,7,10) 109,-
V. 150 g "Cmunda" (plátek uzeného s kysaným zelím podávaný v bramborákové placce) (1,7) 119,-

pátek  27.11.

    Polévka: Koprovka (1,3,7)  
I. 150 g Smažený vepřový řízek, bramborový salát s majonézou, citrón (1,3,7,9) 115,-
II. 1 ks Kuřecí stehno "ala bažant", dušená rýže, rajčatový salátek (1,7) 109,-
IlI. 300 g Domací lívance s Mascarpone a tvarohem, drcené vlašské ořechy a javorový sirup (1,3,7) 105,-
IV. 300 g Trhaný listový salát s kousky uzeného lososa (50g), hořčičný dresink s koprem a medem, limetka, opečené toasty (1,3,4,7,10) 109,-
V. 150 g "Cmunda" (plátek uzeného s kysaným zelím podávaný v bramborákové placce) (1,7) 119,-
    Polední menu podáváme od 11,00 - 15,00 hodin.  

vzhledem k současné situaci jsme nuceni naše Badiny pro  

    veřejnost uzavřít, ale provoz nepřerušujeme….  
    od pondělí 23.11. do pátku 27.11.2020 / 11:00 až 18:00 hodin  
    příjímáme objednávky na telefonech:  
    tel: 722 903 903  
    tel: 602 348 681  
    při objednávce tří jídel a více, vám rádi do 5 km  
    zajistíme závoz zdarma  
    nabídka poledního menu bude vždy od 11:00 do 14:00 hodin  
    a to do vyprodání zásob / objednávat můžete od 8:30 hodin  
    od 14:00 hodin bude nabídka upravena a doplněna o jídla ze  
    stáleho jídelního lístku  
    info bude vždy na www.ubadinu.cz  
    nebo na facebook Pivnice U Badinů  
    stále dodržujeme nejvyšší hygienický standart  
    respektujeme veškerá doporučení a nařízení  
    budeme vděčni za každou objednávku a podporu,  
    čeká nás nelehká doba, ale společně to zvládneme!  
    přejeme vám hodně zdraví, pozitivní myšlení, sebekázeň a  
    zodpovědnost, prostě vše, co společně potřebujeme  
    dávejte na sebe pozor!!!  
    Pokud si přejete dostávat týdenní menu do Vaší mailové schránky, zaregistrujte  
    se prosím na našem webu: www.ubadinu.cz  

Copyright 2020, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz