úvodní stránka

NEDĚLNÍ MENU 4.12. 2022

  Každý první víkend v měsíci připravujeme pečené kačeny  
     
1 ks Pečená kachní čtvrtka (dle vlastního výběru stehenní nebo prsní část),  
  červené zelí s jablky a skořicí a kysané bílé zelí,  
  a u nás připraveným karlovarským a  
  bramborovým knedlíkem (1,3,7)  
  199,- kč  
     
     
  Polévka:  
0,3l Krkonošské kyselo (1,7,9)  
  29,-kč  
     
  Hlavní chod:  
150g Hovězí líčka sous-vide na kořenové zeleníně,  
  bramborové pyré (7,9)  
  169,-kč  
     
150g Vepřový kotlet na grilu, houbové ragů,  
  smažené dollar chips (7)  
  149,-kč  
     
1 ks Germknödel (kynutý knedlík plněný švestkovými povidly),  
  vanilkový krém, sypané mákem a moučkovým cukrem (1,3,5,7)  
  135,-kč  
     
     
     
                                 Dětské menu:  
120g  Vaječné těstoviny Tagliolini, rajčatová omáčka, parmazánové hobliny (1,3,7) 99,-
  75g  Smažený sýr, extra tenké hranolky, naše tatarská omáčka  (1,3,7,10) 105,-
  75g  Kuřecí přírodní steak na másle, bramborové pyré  (7) 105,-
  75g  Kuřecí prsíčko smažené v kukuřičné strouhance, bramborové pyré (1,3,7) 105,-
  75g  Svíčková na smetaně, 2ks karlovarský knedlík  (1,3,7,9) 105,-
     

 

V závorkách za pokrmy jsou vypsány alergeny obsažené v ingrediencích
použitých při jejich přípravě.
Seznam alergenů Vám na vyžádání přineseme.

Copyright 2022, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz