úvodní stránka

DENNÍ MENU PIVNICE U BADINŮ

pondělí  13.7.

    Polévka: Uzená s kroupami (1,9)  
I. 120 g Smažený sýr Gouda 45%, vařený brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10) 109,-
II. 150 g Kuřecí roláda plněná sušenými rajčaty (tymián, oregáno), jasmínová rýže 105,-
IlI. 300 g Zemlbába s jablky a karamelovým přelivem (žemlovka s jablky, tvarohem a rozinkami, sypané skořicovým cukrem) (1,3,7) 105,-
IV. 300 g Ledový salát spojený Ceasar dresinkem, kuřecí prsa (130g), restované kousky pancetty, parmazán, bylinkové krutóny, opečené toasty (1,3,4,7) 109,-
V. 150 g Hovězí ořech se šípkovou omáčkou, špekový knedlík (1,3,7) 135,-

úterý  14.7.

    Polévka: Zeleninová s fenyklem (1,9)  
I. 150 g Vepřové výpečky (z vepřové plece), červené zelí, houskové knedlíky (1) 109,-
II. 420 g Špagety s boloňským ragů, sypané strouhaným eidamem (1,7,9) 105,-
IlI. 300 g Zemlbába s jablky a karamelovým přelivem (žemlovka s jablky, tvarohem a rozinkami, sypané skořicovým cukrem) (1,3,7) 105,-
IV. 300 g Ledový salát spojený Ceasar dresinkem, kuřecí prsa (130g), restované kousky pancetty, parmazán, bylinkové krutóny, opečené toasty (1,3,4,7) 109,-
V. 150 g Hovězí ořech se šípkovou omáčkou, špekový knedlík (1,3,7) 135,-

středa 15.7.

    Polévka: Kapustová ovoněná zauzenou slaninou (1,9)  
I. 150 g Hovězí kližka dušená na kořenové zelenině a červeném víně, bramborová kaše (7,9) 109,-
II. 150 g Kuřecí prsní steak "Caprese", petrželková rýže (7) 105,-
IlI. 300 g Zemlbába s jablky a karamelovým přelivem (žemlovka s jablky, tvarohem a rozinkami, sypané skořicovým cukrem) (1,3,7) 105,-
IV. 300 g Ledový salát spojený Ceasar dresinkem, kuřecí prsa (130g), restované kousky pancetty, parmazán, bylinkové krutóny, opečené toasty (1,3,4,7) 109,-
V. 150 g Hovězí ořech se šípkovou omáčkou, špekový knedlík (1,3,7) 135,-

čtvrtek  16.7.

    Polévka: Drůbeží krémová (1,7,9)  
I. 150 g Mix gril (přírodní plátek kuřecích prs a vepřové pečeně) podlévaný vlastním výpekem, dušená rýže, okurkový salátek 109,-
II. 420 g Slovenské halušky s brynzou a vypraženým špekem (1,3,7) 109,-
IlI. 300 g Zemlbába s jablky a karamelovým přelivem (žemlovka s jablky, tvarohem a rozinkami, sypané skořicovým cukrem) (1,3,7) 105,-
IV. 300 g Ledový salát spojený Ceasar dresinkem, kuřecí prsa (130g), restované kousky pancetty, parmazán, bylinkové krutóny, opečené toasty (1,3,4,7) 109,-
V. 150 g Hovězí ořech se šípkovou omáčkou, špekový knedlík (1,3,7) 135,-

pátek  17.7.

    Polévka: Žampionová (1,7,9)  
I. 150 g Ražničí z vepřového karé prokládané cibulí a anglickou slaninou, studená barbecue omáčka, extra tenké hranolky 109,-
II. 1 ks Kuřecí čtvrtka pečená na bylinkách, dušená rýže, okurkovo-rajčatový salátek 105,-
IlI. 300 g Zemlbába s jablky a karamelovým přelivem (žemlovka s jablky, tvarohem a rozinkami, sypané skořicovým cukrem) (1,3,7) 105,-
IV. 300 g Ledový salát spojený Ceasar dresinkem, kuřecí prsa (130g), restované kousky pancetty, parmazán, bylinkové krutóny, opečené toasty (1,3,4,7) 109,-
V. 150 g Hovězí ořech se šípkovou omáčkou, špekový knedlík (1,3,7) 135,-
    Polední menu podáváme od 11,00 - 15,00 hodin.  

Vážení hosté, přátelé, kamarádi, 

    máme již otevřeno ve standardním  
    režimu a to od 11:00 do 23:00 hodin  
    Rozvoz poledního menu bude nadále zajištěn zdarma,  
    při objednávce tří jídel a více jídel / v okruhu do 5 km  
    Telefonické objednávky osobního odběru a případného rozvozu  
    přijímáme od 8:30 do 10:00 hod na telefonech:  
    tel: 722903903 nebo 602348681  
    Pokud si přejete dostávat týdenní menu do Vaší mailové schránky, zaregistrujte  
    se prosím na našem webu: www.ubadinu.cz  

Copyright 2020, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz