úvodní stránka

DENNÍ MENU PIVNICE U BADINŮ

pondělí  26.7.

    Polévka: Hrstková (1,9)  
I. 150 g Steak z vepřové pečeně s volským okem, vařené brambory, tatarská omáčka (3,7,10) 109,-
II. 150 g Asijská směs z kuřecích stehenních řízků - jemně pikantní, jasmínová rýže, jarní cibulka (6) 105,-
IlI. 300 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7) 109,-
IV. 300 g Trhané salátové listy s podušenou šalotkou a sušenými švestkami na bílém víně, 150g kuřecí prsní steak, olivový olej, opečené toasty (1,3,7) 109,-
V. 220 g Vyzrálý vepřový kotlet s kostí na pečené zelenině, šťouchané brambory s cibulkou (7,9) 139,-

úterý  27.7.

    Polévka: Slepičí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)  
I. 150 g Segedínský guláš s houskovým knedlíkem (1) 109,-
II. 150 g Kuřecí prsní steak na medové kukuřici s chilli papričkou, farmářské hranolky, studený sýrový dip (7) 109,-
IlI. 300 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7) 109,-
IV. 300 g Trhané salátové listy s podušenou šalotkou a sušenými švestkami na bílém víně, 150g kuřecí prsní steak, olivový olej, opečené toasty (1,3,7) 109,-
V. 220 g Vyzrálý vepřový kotlet s kostí na pečené zelenině, šťouchané brambory s cibulkou (7,9) 139,-

středa 28.7.

    Polévka: Kulajda (1,7,9)  
I. 150 g Holandský řízek, bramborová kaše, nakládané okurky (1,3,7) 109,-
II. 1 ks Kuřecí stehno na paprice s těstovinami-penne (1,3,7) 109,-
IlI. 300 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7) 109,-
IV. 300 g Trhané salátové listy s podušenou šalotkou a sušenými švestkami na bílém víně, 150g kuřecí prsní steak, olivový olej, opečené toasty (1,3,7) 109,-
V. 220 g Vyzrálý vepřový kotlet s kostí na pečené zelenině, šťouchané brambory s cibulkou (7,9) 139,-

čtvrtek  29.7.

    Polévka: Zeleninová s drcenými rajčaty a bílými fazolemi (1,7,9)  
I. 150 g Kovářská kotleta (cibule, slanina, sýr), šťouchaný brambor s máslem (7) 109,-
II. 150 g Kachní játýrka na červeném víně a anglické slanině, dlouhozrnná rýže (1) 105,-
IlI. 300 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7) 109,-
IV. 300 g Trhané salátové listy s podušenou šalotkou a sušenými švestkami na bílém víně, 150g kuřecí prsní steak, olivový olej, opečené toasty (1,3,7) 109,-
V. 220 g Vyzrálý vepřový kotlet s kostí na pečené zelenině, šťouchané brambory s cibulkou (7,9) 139,-

pátek  30.7.

    Polévka: Šumavská bramboračka (1,7,9)  
I. 150 g Smažený kuřecí řízek, bramborový salát bez majonézy (1,3,7,9) 109,-
II. 150 g Hovězí ořech na omáčce z hrubozrnné hořčice, dýňové pyré (7,10) 115,-
IlI. 300 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7) 109,-
IV. 300 g Trhané salátové listy s podušenou šalotkou a sušenými švestkami na bílém víně, 150g kuřecí prsní steak, olivový olej, opečené toasty (1,3,7) 109,-
V. 220 g Vyzrálý vepřový kotlet s kostí na pečené zelenině, šťouchané brambory s cibulkou (7,9) 139,-
    Polední menu podáváme od 11,00 - 15,00 hodin.  

Vážení hosté, přátelé, kamarádi, 

    máme opět otevřeno už ve standartním režimu:  
    pondělí až čtvrtek od 11:00 do 23:00 hodin  
    pátek a sobota od 11:00 do 24:00 hodin  
    neděle od 11:00 do 22:00 hodin  
    Telefonické objednávky osobního odběru nebo na rozvoz  
    přijímáme od 8:30 na telefonech:  
    tel: 722 903 903  
    tel: 602 348 681  
    při objednávce tří jídel a více, vám rádi do 5 km  
    zajistíme závoz zdarma a to v čase od 11:00 do 13:00 hodin  
    Pokud si přejete dostávat týdenní menu do Vaší mailové schránky, zaregistrujte  
    se prosím na našem webu: www.ubadinu.cz  

Copyright 2021, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz