úvodní stránka

DENNÍ MENU RESTAURACE U BADINŮ

pondělí  22.4.

  Velikonoční pondělí
 otevřeno od 15:00 do 23:00 hod

úterý  23.4.

 Polévka: Kukuřičná ovoněná slaninou (1)
I.150 gKuřecí závitek plněný sušeným rajčetem, sýrová omáčka, mačkané brambory s máslem (7)96,-
II.150 gHovězí ragů na červeném víně s medem a kořenovou zeleninou, jasmínová rýže (1,9)98,-
IlI.300 gOvocné knedlíky s kousky meruněk, měkký tvaroh, rozpuštěné máslo, cukr (1,7)95,-
IV.300 gObědový šopský salát (balkánský sýr, olivový olej, citrónová šťáva, papriky, rajčata, okurky), opečené toasty (1,3,7)95,-
V.200 gSmažená vepřová játra, bramborový salát bez majonézy (1,3,7,9)109,-

středa 24.4.

 Polévka: Bílá zelná (1,7,9)
I.150 gDomácí sekaná s máslovou bramborovou kaší a nakládanými okurkovými řezy (1,3,7)96,-
II.420 gVepřové rizoto s kukuřicí a hráškem, strouhaný eidam, sterilovaný okurek (7)92,-
IlI.300 gOvocné knedlíky s kousky meruněk, měkký tvaroh, rozpuštěné máslo, cukr (1,7)95,-
IV.300 gObědový šopský salát (balkánský sýr, olivový olej, citrónová šťáva, papriky, rajčata, okurky), opečené toasty (1,3,7)95,-
V.200 gSmažená vepřová játra, bramborový salát bez majonézy (1,3,7,9)109,-

čtvrtek  25.4.

 Polévka: Slepičí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)
I.150 gVepřový kotlet na grilu přelitý omáčkou ze zeleného pepře (smetanová), farmářské hranolky (7)98,-
II.350 g"Boloňské lasagne", přeliv z tomatového suga (1,3,7,9)98,-
IlI.300 gOvocné knedlíky s kousky meruněk, měkký tvaroh, rozpuštěné máslo, cukr (1,7)95,-
IV.300 gObědový šopský salát (balkánský sýr, olivový olej, citrónová šťáva, papriky, rajčata, okurky), opečené toasty (1,3,7)95,-
V.200 gSmažená vepřová játra, bramborový salát bez majonézy (1,3,7,9)109,-

pátek  26.4.

 Polévka: Dršťková z hlívy ústřičné (1)
I.150 gPřírodní kuřecí "Cordon bleu"(plněno sýrem eidam + vepřovou šunkou), vařené brambory, tatarská omáčka (3,7,10)98,-
II.300 gČočka na kyselo se zvěřinovou klobásou, restovaná cibulka, sterilovaný okurek, pečivo-chléb (1,3,7)96,-
IlI.300 gOvocné knedlíky s kousky meruněk, měkký tvaroh, rozpuštěné máslo, cukr (1,7)95,-
IV.300 gObědový šopský salát (balkánský sýr, olivový olej, citrónová šťáva, papriky, rajčata, okurky), opečené toasty (1,3,7)95,-
V.200 gSmažená vepřová játra, bramborový salát bez majonézy (1,3,7,9)109,-
 Polední menu podáváme od 11,00 - 15,00 hodin.

Tip týdne 22.4. - 26.4. 2019 

6 ksKuřecí křidélka pečená v chilli marinádě, nivový dip, francouzská bílá bageta (1,3,7) 119,-
 Tip týdne podáváme bez polévky
 Pokud si přejete dostávat týdenní menu do Vaší mailové schránky, zaregistrujte
 se prosím na našem webu: www.ubadinu.cz
 Další 

Copyright 2019, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz