úvodní stránka

DENNÍ MENU PIVNICE U BADINŮ

pondělí  27.6.

    Polévka: Hrstková (1,9)  
I. 150 g Steak z vepřové pečeně s volským okem, vařené brambory, tatarská omáčka (3,7,10) 125,-
II. 150 g Asijská směs z kuřecích stehenních řízků - jemně pikantní, jasmínová rýže, jarní cibulka (6) 125,-
IlI. 300 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7) 125,-
IV. 300 g Trhané salátové listy s podušenou šalotkou a sušenými švestkami na bílém víně, 150g kuřecí prsní steak, olivový olej, opečené toasty (1,3,7) 135,-
V. 220 g Vyzrálý vepřový kotlet s kostí na pečené zelenině, šťouchané brambory s cibulkou (7,9) 149,-

úterý  28.6.

    Polévka: Slepičí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)  
I. 150 g Segedínský guláš s houskovým knedlíkem (1) 125,-
II. 150 g Kuřecí prsní steak na medové kukuřici s chilli papričkou, farmářské hranolky, studený sýrový dip (7) 125,-
IlI. 300 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7) 125,-
IV. 300 g Trhané salátové listy s podušenou šalotkou a sušenými švestkami na bílém víně, 150g kuřecí prsní steak, olivový olej, opečené toasty (1,3,7) 135,-
V. 220 g Vyzrálý vepřový kotlet s kostí na pečené zelenině, šťouchané brambory s cibulkou (7,9) 149,-

středa 29.6.

    Polévka: Kulajda (1,7,9)  
I. 150 g Holandský řízek, bramborová kaše, nakládané okurky (1,3,7) 125,-
II. 1 ks Kuřecí stehno na paprice s těstovinami (1,3,7) 125,-
IlI. 300 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7) 125,-
IV. 300 g Trhané salátové listy s podušenou šalotkou a sušenými švestkami na bílém víně, 150g kuřecí prsní steak, olivový olej, opečené toasty (1,3,7) 135,-
V. 220 g Vyzrálý vepřový kotlet s kostí na pečené zelenině, šťouchané brambory s cibulkou (7,9) 149,-

čtvrtek  30.6.

    Polévka: Zeleninová s drcenými rajčaty a bílými fazolemi (1,7,9)  
I. 150 g Kovářská kotleta (cibule, slanina, sýr), pečené bramborové čvrtky s kmínem, křenová majonéza (3) 125,-
II. 150 g Filovaný kuřecí prsní steak na šafránovém rizotu s parmazánem, rukola ochucená bylinkovým pestem (7) 125,-
IlI. 300 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7) 125,-
IV. 300 g Trhané salátové listy s podušenou šalotkou a sušenými švestkami na bílém víně, 150g kuřecí prsní steak, olivový olej, opečené toasty (1,3,7) 135,-
V. 220 g Vyzrálý vepřový kotlet s kostí na pečené zelenině, šťouchané brambory s cibulkou (7,9) 149,-

pátek  1.7.

    Polévka: Šumavská bramboračka (1,7,9)  
I. 150 g Smažený kuřecí řízek, bramborový salát bez majonézy (1,3,7,9) 125,-
II. 150 g Hovězí ořech na omáčce z hrubozrnné hořčice, dýňové pyré (7,10) 125,-
IlI. 300 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a lesním ovocem (1,3,7) 125,-
IV. 300 g Trhané salátové listy s podušenou šalotkou a sušenými švestkami na bílém víně, 150g kuřecí prsní steak, olivový olej, opečené toasty (1,3,7) 135,-
V. 220 g Vyzrálý vepřový kotlet s kostí na pečené zelenině, šťouchané brambory s cibulkou (7,9) 149,-
    Polední menu podáváme od 11,00 - 15,00 hodin.  

Otevírací doba Pivnice U Badinů: 

    pondělí až čtvrtek od 11:00 do 23:00 hodin  
    pátek a sobota od 11:00 do 24:00 hodin  
    neděle od 11:00 do 22:00 hodin  
    Telefonické objednávky osobního odběru nebo na rozvoz  
    přijímáme od 8:30 na telefonech:  
    (objednávky na rozvoz 8:30 - 10:00 hodin)  
    tel: 602 348 681  
    tel: 722 903 903  
    při objednávce tří jídel a více, vám rádi do 5 km  
    zajistíme závoz zdarma a to v čase od 11:00 do 13:00 hodin  
    Pokud si přejete dostávat týdenní menu do Vaší mailové schránky, zaregistrujte  
    se prosím na našem webu: www.ubadinu.cz  

Copyright 2022, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz