Neděle 26.6.2022 | ||
nadále platí i nabídka ze stálého jídelního lístku | ||
Každý první víkend v měsíci pečeme kačeny | ||
2.-3.7.2022 | ||
Polévka: | ||
0,3l | Zeleninový krém (1,7,9) | |
25,-kč | ||
Hlavní chod: | ||
150g | Řízečky z vepřové panenky, bramborový salát bez majonézy, | |
citrón (1,3,7,10) | ||
149,-kč | ||
150g | Vykostěný kuřecí stehenní steak, pečené bramborové čtvrtky, | |
řecké tzatziki (7) | ||
145,-kč | ||
1 ks | Pšeničná tortilla plněná kuřecími prsními stripsy, | |
ledovým salátem, rajčaty, bylinkový dip (1,3,7) | ||
145,-kč | ||
200g | Hovězí Flank steak na grilu (Irsko), omáčka demi-glace, | |
restované fazolové lusky s česnekem a anglickou slaninou, | ||
opečený domácí chléb (1,3,7) | ||
189,-kč | ||
Dětské menu: | ||
120g | Tagliatelle, rajčatová omáčka, strouhaný eidam | 89,- |
75g | Smažený sýr, extra tenké hranolky, naše tatarská omáčka (1,3,7,10) | 95,- |
75g | Kuřecí přírodní steak na másle, bramborové pyré (7) | 95,- |
75g | Kuřecí prsíčko smažené v kukuřičné strouhance, bramborové pyré (1,3,7) | 95,- |
75g | Svíčková na smetaně, 2ks karlovarský knedlík (1,3,7,9) | 95,- |
V závorkách za pokrmy jsou vypsány alergeny obsažené v ingrediencích | ||
použitých při jejich přípravě. | ||
Seznam alergenů Vám na vyžádání přineseme. |
U Badinů, stylová pivnice
Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz