úvodní stránka

DENNÍ MENU PIVNICE U BADINŮ

pondělí  18.10.

    Polévka: Tomatová s bazalkou (1)  
I. 150 g Steak z vepřové kotlety, farmářské hranolky, tatarská omáčka (3,10) 115,-
II. 420 g Špagety s parmazánovou omáčkou a krůtími prsíčky, ochucená rukola (1,3,7) 115,-
IlI. 300 g Bramborové noky s opraženou perníkovou strouhankou, rozpuštěné máslo (1,3) 99,-
IV. 300 g Trhaný listový salát s Parmskou šunkou, cherry rajčátky, ochucené bylinkovým pestem, opečené toasty (1,3,7) 115,-
V. 1 ks Pšeničná tortilla s anglickým roastbeefem, grilovanými paprikami a rajčaty, ledový salát, jemný křenový dresink (1,7,10) 139,-

úterý  19.10.

    Polévka: Čočková s mrkví (1)  
I. 150 g Vídeňské hovězí roštěnky, vlastní výpek, jasmínová rýže (1) 115,-
II. 150 g Kuřecí prsa plněná uzeným špekem, švestková omáčka demi-glace, šťouchané brambory s jarní cibulkou (1,3,7) 115,-
IlI. 300 g Bramborové noky s opraženou perníkovou strouhankou, rozpuštěné máslo (1,3) 99,-
IV. 300 g Trhaný listový salát s Parmskou šunkou, cherry rajčátky, ochucené bylinkovým pestem, opečené toasty (1,3,7) 115,-
V. 1 ks Pšeničná tortilla s anglickým roastbeefem, grilovanými paprikami a rajčaty, ledový salát, jemný křenový dresink (1,7,10) 139,-

středa 20.10.

    Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)  
I. 150 g Bavorský karbenátek (mix vepřové a hovězí,šunka,sýr), bramborová kaše, nakládané okurky (1,3,7) 115,-
II. 420 g Kuřecí rizoto s kukuřicí a hráškem, strouhaný eidam, rajčatový salátek (7) 109,-
IlI. 300 g Bramborové noky s opraženou perníkovou strouhankou, rozpuštěné máslo (1,3) 99,-
IV. 300 g Trhaný listový salát s Parmskou šunkou, cherry rajčátky, ochucené bylinkovým pestem, opečené toasty (1,3,7) 115,-
V. 1 ks Pšeničná tortilla s anglickým roastbeefem, grilovanými paprikami a rajčaty, ledový salát, jemný křenový dresink (1,7,10) 139,-

čtvrtek  21.10.

    Polévka: Česnečka s krutony (1,3,9)  
I. 150 g Znojemská hovězí pečeně s dušenou rýží (1,10) 115,-
II. 420 g Tagliatelle "Prosciutto crudo" - parmská šunka, žampiony, smetana, bazalka, strouhaný parmazán (1,3,7) 115,-
IlI. 300 g Bramborové noky s opraženou perníkovou strouhankou, rozpuštěné máslo (1,3) 99,-
IV. 300 g Trhaný listový salát s Parmskou šunkou, cherry rajčátky, ochucené bylinkovým pestem, opečené toasty (1,3,7) 115,-
V. 1 ks Pšeničná tortilla s anglickým roastbeefem, grilovanými paprikami a rajčaty, ledový salát, jemný křenový dresink (1,7,10) 139,-

pátek  22.10.

    Polévka: Gulášovka (1,9)  
I. 150 g Krůtí smaženky jemně česnekované, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,9) 115,-
II. 300 g Pečené vepřové koleno bez kůže a kosti s jemně pikantními fazolemi, jarní cibulka, Selský chléb / pekařství Balabán (1,3,7) 115,-
IlI. 300 g Bramborové noky s opraženou perníkovou strouhankou, rozpuštěné máslo (1,3) 99,-
IV. 300 g Trhaný listový salát s Parmskou šunkou, cherry rajčátky, ochucené bylinkovým pestem, opečené toasty (1,3,7) 115,-
V. 1 ks Pšeničná tortilla s anglickým roastbeefem, grilovanými paprikami a rajčaty, ledový salát, jemný křenový dresink (1,7,10) 139,-
    Polední menu podáváme od 11,00 - 15,00 hodin.  

Otevírací doba Pivnice U Badinů: 

    pondělí až čtvrtek od 11:00 do 23:00 hodin  
    pátek a sobota od 11:00 do 24:00 hodin  
    neděle od 11:00 do 22:00 hodin  
    Telefonické objednávky osobního odběru nebo na rozvoz  
    přijímáme od 8:30 na telefonech:  
    tel: 722 903 903  
    tel: 602 348 681  
    při objednávce tří jídel a více, vám rádi do 5 km  
    zajistíme závoz zdarma a to v čase od 11:00 do 13:00 hodin  
    Pokud si přejete dostávat týdenní menu do Vaší mailové schránky, zaregistrujte  
    se prosím na našem webu: www.ubadinu.cz  

Copyright 2021, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz