úvodní stránka

DENNÍ MENU RESTAURACE U BADINŮ

pondělí  3.12.

 Polévka: Frankfurtská (1,7)
I.150 gKuřecí prsní steak podlévaný vlastním výpekem, okurkový salát se zakysanou smetanou, dušená rýže (7)94,-
II.150 gVepřový flamendr, extra tenké hranolky 94,-
IlI.300 gBramborové šišky plněné a zasypané mákem, přelité rozpuštěným máslem (1,7)92,-
IV.300 gKrájená sezónní zelenina (paprika, okurky, rajčata, ochucené pestem) zdobená mozzarellou a sušenými rajčaty, rukola, opečené toasty (1,3,7)99,-
V.150 gMedailonky z vepřové panenky podávané na "Ratatouille" zelenině, šťouchaný brambor s restovanou cibulkou (7) 135,-

úterý  4.12.

 Polévka: Hráškový krém s krutony (1,7)
I.150 gPlněný paprikový lusk s rajskou omáčkou, houskový knedlík (1,3,9)94,-
II.1 ksPstruh pečený na víně a bylinkách, šťouchané brabmory s cibulkou a máslem (150g), jarní salátek (4,7)96,-
IlI.300 gBramborové šišky plněné a zasypané mákem, přelité rozpuštěným máslem (1,7)92,-
IV.300 gKrájená sezónní zelenina (paprika, okurky, rajčata, ochucené pestem) zdobená mozzarellou a sušenými rajčaty, rukola, opečené toasty (1,3,7)99,-
V.150 gMedailonky z vepřové panenky podávané na "Ratatouille" zelenině, šťouchaný brambor s restovanou cibulkou (7) 135,-

středa 5.12.

 Polévka: Jarní zeleninová (9)
I.150 gKrůtí prsíčka v sýrovém těstíčku, lehký bramborový salát s jogurtem (1,3,7,9)96,-
II.120 gHovězí Stroganoff, jasmínová rýže (7,10)96,-
IlI.300 gBramborové šišky plněné a zasypané mákem, přelité rozpuštěným máslem (1,7)92,-
IV.300 gKrájená sezónní zelenina (paprika, okurky, rajčata, ochucené pestem) zdobená mozzarellou a sušenými rajčaty, rukola, opečené toasty (1,3,7)99,-
V.150 gMedailonky z vepřové panenky podávané na "Ratatouille" zelenině, šťouchaný brambor s restovanou cibulkou (7) 135,-

čtvrtek  6.12.

 Polévka: Hovězí vývar s játrovým kapáním (3,9)
I.150 gVepřový vrabec na lůžku z listového špenátu, bramborové knedlíky (1,7)96,-
II.420 gPenne "Quattro formaggi" s drůbežími kousky, sypané řezanou hladkou petrželkou (1,3,7)92,-
IlI.300 gBramborové šišky plněné a zasypané mákem, přelité rozpuštěným máslem (1,7)92,-
IV.300 gKrájená sezónní zelenina (paprika, okurky, rajčata, ochucené pestem) zdobená mozzarellou a sušenými rajčaty, rukola, opečené toasty (1,3,7)99,-
V.150 gMedailonky z vepřové panenky podávané na "Ratatouille" zelenině, šťouchaný brambor s restovanou cibulkou (7) 135,-

pátek  7.12.

 Polévka: Zelná s klobásou (1,7,9)
I.150 gVepřové nudličky "Gyros", tzatziki, petrželkové brambory s máslem (7)94,-
II.1 ksKuřecí stehno pečené na medu a pomerančích s jasmínovou rýží92,-
IlI.300 gBramborové šišky plněné a zasypané mákem, přelité rozpuštěným máslem (1,7)92,-
IV.300 gKrájená sezónní zelenina (paprika, okurky, rajčata, ochucené pestem) zdobená mozzarellou a sušenými rajčaty, rukola, opečené toasty (1,3,7)99,-
V.150 gMedailonky z vepřové panenky podávané na "Ratatouille" zelenině, šťouchaný brambor s restovanou cibulkou (7) 135,-
 Polední menu podáváme od 11,00 - 15,00 hodin.

Tip týdne 3.12. - 7.12. 2018 

1 ksBEEF MEXICAN BURGER- hovězí hamburger gratinovaný sýrem cheddar, papričky jalapeňo, tomaty, listový salát, červená cibule, salsa ROJA -pikantní omáčka z rajčat a chilli, podáváme s domácími hranolkami (100g) (1,3,7,11)139,-
 Tip týdne podáváme bez polévky
 Pokud si přejete dostávat týdenní menu do Vaší mailové schránky, zaregistrujte
 se prosím na našem webu: www.ubadinu.cz

Copyright 2018, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz