úvodní stránka

DENNÍ MENU RESTAURACE U BADINŮ

pondělí  13.5.

 Polévka: Krkonošské kyselo (1,7,9)
I.150 gKuřecí prsní steak přelitý sýrovou omáčkou (smetanová), brambory mačkané s máslem a cibulkou (1,7)96,-
II.120 gKung-pao z vepřové panenky, jasmínová rýže (5)98,-
IlI.300 gPalačinky s nutelou, tvarohem a zakysanou smetanou (1,3,5,7)95,-
IV.300 gListový salát s drceným tuňákem, černé olivy, vařené vejce, olivový olej, balsamico, kolečka červené cibule, opečené toasty (1,3,7)95,-
V.1 ksGrilované kuřecí krokety (130g) v pšeničné tortille s restovanou zeleninou a řezaným ledovým salátem, medovo-hořčičný dresink (1,3,7,10)109,-

úterý  14.5.

 Polévka: Drůbková (1,9)
I.150 gHovězí guláš s houskovým knedlíkem, krájená cibule (1)98,-
II.150 gKrůtí maso na špejli marinované v Thajské sójové omáčce, tomatové těstoviny linguine, koriandr, řapíkatý celer (1,3,6,7)98,-
IlI.300 gPalačinky s nutelou, tvarohem a zakysanou smetanou (1,3,5,7)95,-
IV.300 gListový salát s drceným tuňákem, černé olivy, vařené vejce, olivový olej, balsamico, kolečka červené cibule, opečené toasty (1,3,7)95,-
V.1 ksGrilované kuřecí krokety (130g) v pšeničné tortille s restovanou zeleninou a řezaným ledovým salátem, medovo-hořčičný dresink (1,3,7,10)109,-

středa 15.5.

 Polévka: Květáková s bylinkovým sypáním (1,7,9)
I.150 gJemně pikantní vepřové kotletky na pivě, bramborová kaše, salátek z pekingského zelí a strouhané mrkve (7)96,-
II.150 gVykostěný kuřecí stehenní steak s pečenou dýní ochucenou bylinkami a česnekem, máslový cous cous (1,3,7)94,-
IlI.300 gPalačinky s nutelou, tvarohem a zakysanou smetanou (1,3,5,7)95,-
IV.300 gListový salát s drceným tuňákem, černé olivy, vařené vejce, olivový olej, balsamico, kolečka červené cibule, opečené toasty (1,3,7)95,-
V.1 ksGrilované kuřecí krokety (130g) v pšeničné tortille s restovanou zeleninou a řezaným ledovým salátem, medovo-hořčičný dresink (1,3,7,10)109,-

čtvrtek  16.5.

 Polévka: Zeleninový vývar s nudlemi (1,7,9)
I.150 gUzená kýta s hrachovou kaší, restovaná cibulka, sterilovaný okurek, chléb (1)94,-
II.150 gCikánská hovězí pečeně s dušenou rýží (1)96,-
IlI.300 gPalačinky s nutelou, tvarohem a zakysanou smetanou (1,3,5,7)95,-
IV.300 gListový salát s drceným tuňákem, černé olivy, vařené vejce, olivový olej, balsamico, kolečka červené cibule, opečené toasty (1,3,7)95,-
V.1 ksGrilované kuřecí krokety (130g) v pšeničné tortille s restovanou zeleninou a řezaným ledovým salátem, medovo-hořčičný dresink (1,3,7,10)109,-

pátek  17.5.

 Polévka: Rajská s těstovinovou rýží (1,7,9)
I.150 gSteak z vepřové pečeně přelitý pepřovou omáčkou,extra tenké hranolky (7)98,-
II.3 ksKuřecí paličky na medu a chilli, půlená brambora ve slupce, salátek Coleslaw (3,7,9)96,-
IlI.300 gPalačinky s nutelou, tvarohem a zakysanou smetanou (1,3,5,7)95,-
IV.300 gListový salát s drceným tuňákem, černé olivy, vařené vejce, olivový olej, balsamico, kolečka červené cibule, opečené toasty (1,3,7)95,-
V.1 ksGrilované kuřecí krokety (130g) v pšeničné tortille s restovanou zeleninou a řezaným ledovým salátem, medovo-hořčičný dresink (1,3,7,10)109,-
 Polední menu podáváme od 11,00 - 15,00 hodin.

Tip týdne 13.5. - 17.5. 2019 

200 gSmažená vepřová krkovička s cibulovým bramborovým salátem, citrón (1,3,7,9,10)125,-
 Tip týdne podáváme bez polévky
 Pokud si přejete dostávat týdenní menu do Vaší mailové schránky, zaregistrujte
 se prosím na našem webu: www.ubadinu.cz

Copyright 2019, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz