úvodní stránka

DENNÍ MENU RESTAURACE U BADINŮ

pondělí  10.6.

 Polévka: Uzená s kroupami (1,9)
I.120 gSmažený sýr Gouda 45%, vařený brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10)96,-
II.150 gKuřecí roláda plněná sušenými rajčaty (tymián, oregáno), jasmínová rýže96,-
IlI.300 gZemlbába s jablky a karamelovým přelivem (žemlovka s jablky, tvarohem a rozinkami, sypané skořicovým cukrem) (1,3,7)95,-
IV.300 gLedový salát spojený Ceasar dresinkem, kuřecí steak (130g), restované kousky pancetty, parmazán, bylinkové krutóny, opečené toasty (1,3,4,7)105,-
V.150 gHovězí ořech se šípkovou omáčkou, špekový knedlík (1,3,7)129,-

úterý  11.6.

 Polévka: Zeleninová s fenyklem (1,9)
I.150 gVepřové výpečky, červené zelí, houskové knedlíky (1)98,-
II.420 gŠpagety s boloňským ragů, sypané strouhaným eidamem (1,7,9)96,-
IlI.300 gZemlbába s jablky a karamelovým přelivem (žemlovka s jablky, tvarohem a rozinkami, sypané skořicovým cukrem) (1,3,7)95,-
IV.300 gLedový salát spojený Ceasar dresinkem, kuřecí steak (130g), restované kousky pancetty, parmazán, bylinkové krutóny, opečené toasty (1,3,4,7)105,-
V.150 gHovězí ořech se šípkovou omáčkou, špekový knedlík (1,3,7)129,-

středa 12.6.

 Polévka: Kapustová ovoněná zauzenou slaninou (1,9)
I.150 gHovězí kližka dušená na kořenové zelenině a červeném víně, bramborová kaše (7,9)98,-
II.150 gKuřecí prsní steak "Caprese", petrželková rýže (7)96,-
IlI.300 gZemlbába s jablky a karamelovým přelivem (žemlovka s jablky, tvarohem a rozinkami, sypané skořicovým cukrem) (1,3,7)95,-
IV.300 gLedový salát spojený Ceasar dresinkem, kuřecí steak (130g), restované kousky pancetty, parmazán, bylinkové krutóny, opečené toasty (1,3,4,7)105,-
V.150 gHovězí ořech se šípkovou omáčkou, špekový knedlík (1,3,7)129,-

čtvrtek  13.6.

 Polévka: Drůbeží krémová (1,7,9)
I.150 gMix gril (přírodní plátek kuřecích prs a vepřové pečeně) podlévaný vlastním výpekem, dušená rýže, okurkový salátek98,-
II.420 gSlovenské halušky s brynzou a vypraženým špekem (1,3,7)96,-
IlI.300 gZemlbába s jablky a karamelovým přelivem (žemlovka s jablky, tvarohem a rozinkami, sypané skořicovým cukrem) (1,3,7)95,-
IV.300 gLedový salát spojený Ceasar dresinkem, kuřecí steak (130g), restované kousky pancetty, parmazán, bylinkové krutóny, opečené toasty (1,3,4,7)105,-
V.150 gHovězí ořech se šípkovou omáčkou, špekový knedlík (1,3,7)129,-

pátek  14.6.

 Polévka: Žampionová (1,7,9)
I.150 gRažničí z vepřového karé prokládané cibulí a anglickou slaninou, studená barbecue omáčka, extra tenké hranolky98,-
II.1 ksKuřecí čtvrtka pečená na bylinkách, dušená rýže, okurkovo-rajčatový salátek 96,-
IlI.300 gZemlbába s jablky a karamelovým přelivem (žemlovka s jablky, tvarohem a rozinkami, sypané skořicovým cukrem) (1,3,7)95,-
IV.300 gLedový salát spojený Ceasar dresinkem, kuřecí steak (130g), restované kousky pancetty, parmazán, bylinkové krutóny, opečené toasty (1,3,4,7)105,-
V.150 gHovězí ořech se šípkovou omáčkou, špekový knedlík (1,3,7)129,-
 Polední menu podáváme od 11,00 - 15,00 hodin.

Tip týdne 10.6. - 14.6. 2019 

120 gFilet z norského lososa, smetanový listový špenát, šťouchané brambory s cibulkou a máslem (4,7)139,-
 Tip týdne podáváme bez polévky
 Pokud si přejete dostávat týdenní menu do Vaší mailové schránky, zaregistrujte
 se prosím na našem webu: www.ubadinu.cz

Copyright 2019, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz