úvodní stránka

DENNÍ MENU RESTAURACE U BADINŮ

pondělí  9.9.

    Polévka: Frankfurtská (1,7)  
I. 150 g Kuřecí prsní steak podlévaný vlastním výpekem, okurkový salát se zakysanou smetanou, dušená rýže (7) 99,-
II. 150 g Vepřový flamendr, extra tenké hranolky 98,-
IlI. 300 g Bramborové šulánky zasypané makem a přelité rozpuštěným máslem (1,7) 95,-
IV. 300 g Salátové listy s kousky grilovaného lososa (80g) marinovaném v Teriyaky omáčce, pomerančová zálivka, rukola, opečené toasty (1,3,7) 109,-
V. 150 g Medailonky z vepřové panenky podávané na "Ratatouille" zelenině, šťouchaný brambor s restovanou cibulkou (7) 135,-

úterý  10.9.

    Polévka: Hráškový krém s krutony (1,7)  
I. 150 g Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou, houskové knedlíky (1,3,9) 99,-
II. 1 ks Pstruh na víně a bylinkách, šťouchané brambory s cibulkou a máslem, jarní salátek (4,7) 99,-
IlI. 300 g Bramborové šulánky zasypané makem a přelité rozpuštěným máslem (1,7) 95,-
IV. 300 g Salátové listy s kousky grilovaného lososa (80g) marinovaném v Teriyaky omáčce, pomerančová zálivka, rukola, opečené toasty (1,3,7) 109,-
V. 150 g Medailonky z vepřové panenky podávané na "Ratatouille" zelenině, šťouchaný brambor s restovanou cibulkou (7) 135,-

středa 11.9.

    Polévka: Zelná s klobásou (1,7,9)  
I. 150 g Krůtí prsíčka v sýrovém těstíčku, lehký bramborový salát s jogurtem (1,3,7,9) 105,-
II. 150 g Hovězí Stroganoff, jasmínová rýže (7,10) 99,-
IlI. 300 g Bramborové šulánky zasypané makem a přelité rozpuštěným máslem (1,7) 95,-
IV. 300 g Salátové listy s kousky grilovaného lososa (80g) marinovaném v Teriyaky omáčce, pomerančová zálivka, rukola, opečené toasty (1,3,7) 109,-
V. 150 g Medailonky z vepřové panenky podávané na "Ratatouille" zelenině, šťouchaný brambor s restovanou cibulkou (7) 135,-

čtvrtek  12.9.

    Polévka: Hovězí vývar s játrovým kapáním (3,9)  
I. 150 g Vepřový vrabec na lůžku z listového špenátu, bramborové knedlíky (1,7) 105,-
II. 420 g Penne "Quattro formaggi"s drůbežími kousky,hladká petrželka (1,3,7) 96,-
IlI. 300 g Bramborové šulánky zasypané makem a přelité rozpuštěným máslem (1,7) 95,-
IV. 300 g Salátové listy s kousky grilovaného lososa (80g) marinovaném v Teriyaky omáčce, pomerančová zálivka, rukola, opečené toasty (1,3,7) 109,-
V. 150 g Medailonky z vepřové panenky podávané na "Ratatouille" zelenině, šťouchaný brambor s restovanou cibulkou (7) 135,-

pátek  13.9.

    Polévka: Jarní zeleninová (9)  
I. 150 g Vepřové nudličky "Gyros", tzatziki, dollar chips (7) 105,-
II. 150 g Marinovaný kuřecí steak v pepřovém koření na restované žluté cuketě, šťouchané brambory s jarní cibulkou (7) 99,-
IlI. 300 g Bramborové šulánky zasypané makem a přelité rozpuštěným máslem (1,7) 95,-
IV. 300 g Salátové listy s kousky grilovaného lososa (80g) marinovaném v Teriyaky omáčce, pomerančová zálivka, rukola, opečené toasty (1,3,7) 109,-
V. 150 g Medailonky z vepřové panenky podávané na "Ratatouille" zelenině, šťouchaný brambor s restovanou cibulkou (7) 135,-
    Polední menu podáváme od 11,00 - 15,00 hodin.  

Tip týdne 9.9. - 13.9. 2019 

  1 ks BEEF MEXICAN BURGER- hovězí hamburger gratinovaný sýrem cheddar, papričky jalapeňo, tomaty, listový salát, červená cibule, salsa ROJA -pikantní omáčka z rajčat a chilli, podáváme s domácími hranolkami (100g) (1,3,7,11) 145,-
    Tip týdne podáváme bez polévky  
    Pokud si přejete dostávat týdenní menu do Vaší mailové schránky, zaregistrujte  
    se prosím na našem webu: www.ubadinu.cz  

Copyright 2019, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz