úvodní stránka

DENNÍ MENU RESTAURACE U BADINŮ

pondělí  2.12.

 Polévka: Mexická jemně pikantní (1,7)
I.150 gKuřecí závitek plněný sušeným rajčetem, sýrová omáčka, mačkané brambory s máslem (7)99,-
II.150 gDebrecínská vepřová kotleta, dušená rýže-kulatozrnná, míchaná rukola s polníčkem a červenou cibulkou98,-
IlI.300 gOvocné knedlíky s kousky meruněk, měkký tvaroh, rozpuštěné máslo, cukr (1,7)95,-
IV.300 gObědový šopský salát (balkánský sýr, rajčata, papriky, okurky, olivový olej, citrónová zálivka), opečené toasty (1,3,7)95,-
V.200 gSmažená vepřová játra, bramborový salát bez majonézy (1,3,7,9)109,-

úterý  3.12.

 Polévka: Kukuřičná ovoněná slaninou (1)
I.350 g"Boloňské lasagne", přeliv z tomatového suga (1,3,7,9)105,-
II.150 gHovězí ragů na červeném víně s medem a kořenovou zeleninou, jasmínová rýže (1,9)105,-
IlI.300 gOvocné knedlíky s kousky meruněk, měkký tvaroh, rozpuštěné máslo, cukr (1,7)95,-
IV.300 gObědový šopský salát (balkánský sýr, rajčata, papriky, okurky, olivový olej, citrónová zálivka), opečené toasty (1,3,7)95,-
V.200 gSmažená vepřová játra, bramborový salát bez majonézy (1,3,7,9)109,-

středa 4.12.

 Polévka: Bílá zelná (1,7,9)
I.150 gDomácí sekaná s máslovou bramborovou kaší a nakládanými okurkovými řezy (1,3,7)98,-
II.420 gVepřové rizoto s kukuřicí a hráškem, strouhaný eidam, okurkový salátek (7)96,-
IlI.300 gOvocné knedlíky s kousky meruněk, měkký tvaroh, rozpuštěné máslo, cukr (1,7)95,-
IV.300 gObědový šopský salát (balkánský sýr, rajčata, papriky, okurky, olivový olej, citrónová zálivka), opečené toasty (1,3,7)95,-
V.200 gSmažená vepřová játra, bramborový salát bez majonézy (1,3,7,9)109,-

čtvrtek  5.12.

 Polévka: Slepičí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)
I.150 gVepřový kotlet na grilu přelitý omáčkou ze zeleného pepře (smetanová), farmářské hranolky (7)105,-
II.420 gTěstoviny penne "alla puttanesca" s drůbežími kousky (ančovičky, rajčata, olivy, kapary, česnek, feferonky), strouhaný parmazán (1,3,4,7)96,-
IlI.300 gOvocné knedlíky s kousky meruněk, měkký tvaroh, rozpuštěné máslo, cukr (1,7)95,-
IV.300 gObědový šopský salát (balkánský sýr, rajčata, papriky, okurky, olivový olej, citrónová zálivka), opečené toasty (1,3,7)95,-
V.200 gSmažená vepřová játra, bramborový salát bez majonézy (1,3,7,9)109,-

pátek  6.12.

 Polévka: Dršťková z hlívy ústřičné (1)
I.150 gPřírodní kuřecí "Cordon bleu" (plněno sýrem eidam + vepřovou šunkou), vařené brambory, tatarská omáčka (3,7,10)99,-
II.300 gČočka na kyselo se zvěřinovou klobásou, restovaná cibulka, sterilovaný okurek, pečivo-chléb (1,3,7)98,-
IlI.300 gOvocné knedlíky s kousky meruněk, měkký tvaroh, rozpuštěné máslo, cukr (1,7)95,-
IV.300 gObědový šopský salát (balkánský sýr, rajčata, papriky, okurky, olivový olej, citrónová zálivka), opečené toasty (1,3,7)95,-
V.200 gSmažená vepřová játra, bramborový salát bez majonézy (1,3,7,9)109,-
 Polední menu podáváme od 11,00 - 15,00 hodin.

Tip týdne 2.12. - 6.12. 2019 

6 ksKuřecí křidélka pečená v chilli marinádě, nivový dip, francouzská bílá bageta (1,3,7) 109,-
 Tip týdne podáváme bez polévky
 Pokud si přejete dostávat týdenní menu do Vaší mailové schránky, zaregistrujte
 se prosím na našem webu: www.ubadinu.cz

Copyright 2019, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz