úvodní stránka

VALENTÝNSKÉ MENU

       
   

Přípitek:

 
  0,1 l Bohemia sekt rosé  
   

Předkrm:

 
  70 g Terinka z kachního masa s pomerančovou redukcí (1,3,7,9)  
       
    Výběr ze dvou hlavních jídel  
   

Hlavní chod:

 
 I. 150 g Selečí panenka plněná špenátovými listy a ricottou, balené v Prosciuttu,  
    dýňové pyré, omáčka demi-glace (7)  
    nebo  
 II. 120 g Filet z norského lososa marinovaný v bylinkách, oříškovo-rajčatové pesto,  
    mačkané batáty s máslem (4,7)  
       
   

Dezert:

 
  1 ks Čokoládový fondant s višňovým přelivem (1,3,7)  
       
    cena menu za osobu   349,-  

Copyright 2019, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz