úvodní stránka

Víkendové menu 1.5. 2021

  Každý první víkend v měsíci připravujeme pečené kačeny  
     
1 ks Pečená kachní čtvrtka (dle vlastního výběru stehenní nebo prsní část),  
  červené zelí s jablky a skořicí a kysané bílé zelí,  
  a u nás připraveným Karlovarským nebo  
  bramborovým knedlíkem (1,3,7)  
  169,-kč  
     
  Polévka:  
0,3l Hovězí vývar s játrovým knedlíkem,  
  kořenovou zeleninou a těstovinovými řezanci (1,3,7,9)  
  39,- kč  
     
  Hlavní chod:  
150g Smažený kuřecí řízek, bramborový salát bez majonézy,  
  citrón (1,3,7,10)  
  125,- kč  
     
200g Steak z hovězí roštěné, restované fazolové lusky s anglickou slaninou,  
  zámecké brambůrky ve slupce, omáčka demi-glace (7)  
  185,- kč  
     
200g Vepřová játra na roštu, vařené brambory,  
  tatarská omáčka (1,7)  
  115,- kč  
     
300g Boloňské špagety se strouhaným parmazánem (1,3,7,9)  
  109,- kč  
     
                         Dětské menu :  
120g  Tagliatelle, rajčatová omáčka, eidam 75,-
  75g  Smažený sýr, extra tenké hranolky, naše tatarská omáčka  (1,3,7,10) 75,-
  75g  Kuřecí přírodní steak na másle, bramborové pyré  (7) 79,-
  75g  Kuřecí prsíčko smažené v kukuřičné strouhance, bramborové pyré (1,3,7) 79,-
  75g  Svíčková na smetaně, 2ks karlovarský knedlík  (1,3,7,9) 79,-

 

nadále platí i nabídka ze stálého jídelního lístku
při objednávce tří jídel a více Vám zajistíme 
dovoz v okruhu 5 km zdarma

Copyright 2021, Pivnice U Badinů.
Změny vyhrazeny.
Webdesign: ivosh.com, CMS: PRO-WEB

U Badinů, stylová pivnice

Tomáškova 2, Brno, 615 00
tel.: 722 903 903, 602 348 681
info@ubadinu.cz

www.linden-restaurant.czwww.skyicebar.czwww.restaurace-panoptikum.cz